top of page
SDR LOGO.png
14980640_10211730115634871_9153983300463

OVER ONS
 

Een Silent Disco verhuur in Rotterdam beginnen? Hoezo?
Simpel gezegd, we houden nogal van een feestje. Maar altijd hetzelfde probleem, als het net lekker op gang komt staat de politie voor de deur. Toen dachten we, waarom geen Silent Disco proberen?

Dit was echt een knaller! Na kort beraad hebben we toen meteen een Silent Disco set aangeschaft. Van het één kwam het ander. We gingen de silent disco vaak bij ons thuis gebruiken. Feestjes tot de vroege morgen zonder last te hebben van de buren was het resultaat! 

Toen kwamen er steeds meer vrienden die ook graag de koptelefoons wilde huren, die waren mega enthousiast en vertelde het ook weer door. Steeds vaker kregen we de vraag of ze ergens niet meer informatie kunnen vinden. Tada! Silent Disco Rotterdam was geboren. We hebben flink uitgebreid in het aantal koptelefoons en we willen graag iedereen helpen die thuis, buiten/binnen Rotterdam, op het dak of waar dan ook een feestje wilt organiseren zonder gezeik met de buren. We zijn de goedkoopste in Rotterdam en omstreken (5 piek per koptelefoon) en doen altijd ons best om iedereen zo een leuk mogelijke disco te geven!

 

We regelen Silent Disco Weekenders met meer dan 300 koptelefoons tot kleine verjaardagen voor 15 man! Alles is mogelijk. 

 

Mocht je meer info willen? Stuur ons hier even een berichtje. 

Cheers! 

Michael, Jelle en Boy

bottom of page